Kabouters

De wet:

Een kabouter is klein
Een kabouter is fijn
Een kabouter maakt veel plezier
En daarom zijn wij hier.

Het avondlied (steeds in gebedshouding):

Wij knielen neer om u te zingen

Scouts en Gidsen knielen wij neder,    (hier gaan we door de knieën)
door de stilte weerklinkt onze bé bé bé bé bé bé  (hier komen we weer recht)
Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.

Skoetje September

22/09 - 14:00-17:00 Overgang:

Vandaag starten we het jaar met een klassieke overgang. Doe je vuilste kleren maar aan.

29/09 - 14:00-17:00 Startfeest:

Zoals elk jaar is er weer een prachtig startfeest waar er verschillende spellen gespeeld zullen worden. Dit zal dit jaar enkel georganiseerd zijn voor de leden en niet de ouders.

Skoetje Oktober

06/10 - 14:00-17:00 Grote Madammen Spel:

Ons eerste spel van dit jaar wordt direct een klassieker. bereid je dus maar voor op een namiddag gevuld met plezier.

13/10 - 13:30-17:00 jeugddag:

Zoals elk jaar organiseert de gemeente de jeugddag in de gemeentelijke basisschool (Kerkomsesteenweg 45, 3370 Boutersem). natuurlijk gaan wij hier met zen allen naartoe. we verzamelen aan de ingang en vergeet zeker geen 5 euro mee te nemen. Als je graag nog iets wilt eten of drinken op de jeugddag is het slim om nog een extra centje mee te nemen.

20/10 - 12:45-17:00 (de trein vertrekt om 13:00 en komt terug aan om 17:00) Snoepverkoop:

vandaag trekken we naar leuven om wat centjes te verdienen voor ons jaar en natuurlijk het kamp. vergeet zeker geen rugzak mee te nemen om onze buit in te stoppen. we verzamelen aan het station in vertrijk.

26/10-28/10 - weekend!!!!!:

bereid jullie maar voor op een heel weekend vol pret en plezier.

/sites/scoutsboutersem.scoutsgroep.be/files/wysiwyg/weekendbrief_kabouters.docx

Skoetje November

03/11 - 14:00-17:00 Verrassingsspel:

Ook deze week gaan we weer een super leuk spel spelen. Maar wat het juist is, dat is nog eventjes een verrassing.

10/11 - 14:00-17:00 Dag van de Natuur:

Vandaag duiken we de natuur in om een handje bij te steken,  doe dus maar je botten aan en kleren die lekker vuil mogen worden. we spreken af aan de Snoekengracht tegenover het station van Vertrijk.

17/11 - Fakkeltocht

Deze namiddag is er jammer genoeg geen spel maar 's avonds is er wel de super leuke fakkeltocht. Meer informatie hierover volgt nog.

24/11 - Mosselfeesten:

Dit weekend kan je lekker iets komen smullen op de scouts met al je familie en vrienden. Meer informatie hierover volgt nog.

Skoetje December

01/12 - 14:00-17:00 Sinterklaas:

Deze namiddag is gevuld met allemaal leuke spelletjes. En wie weet komt iedereen zijn favoriete oude man wel eens op bezoek.

08/12-09/12 (uren volgen nog) Sleepover:

Hebben jullie allemaal al eens op de scouts willen blijven slapen? Dan is dit jullie geluksdag, want we gaan een echte girlsnight houden!!! vergeet zeker je matje, slaapzak en favoriete knuffel niet.

15/00 - 14:00-17:00 verrassingsvergadering:

22/12 (uren volgen nog) Kerstfeestje:

Het is de mooiste tijd van het jaar en dat vieren we natuurlijk allemaal samen. Breng je vrolijkste outfit en een cadeautje van ongeveer 5 euro mee.