Akabe

Het lidgeld bedraagt dit jaar 32,90 euro, dit gaat naar Scouts en Gidsen Vlaanderen en wordt gebruikt voor verzekering, ondersteuning van de plaatselijke groepen, vorming voor leiding,... Dit bedrag mag gestort worden op het rekeningnummer BE69 3770 9173 7078. Mocht dit bedrag een drempel vormen, aarzel dan niet om de leiding te contacteren !

Skoetje

Zaterdag 22 september: 14u - 17u
De eerste vergadering van het jaar willen we graag beginnen met een klein infomomentje voor de ouders. Wie zijn we? Wat kan je van ons verwachten? Hoe kan jij ons contacteren? We antwoorden ook graag op alle vragen die jullie hebben!
Dit wordt gevolgd kleine spelletjes die het groepsgevoel onmiddellijk een goede boost geven, zodat iedereen zich welkom voelt!

Zaterdag 29 september: 14u - 17u
Elk jaar was er al een startfeest voor kinderen én ouders, dit jaar organiseren we het enkel voor de kinderen. Het jaarthema is 'Minder is meer', waar ook het grote scoutsspel rond gaat draaien! Heel de scouts, elke tak, doet mee om de wereld een betere en mooiere plek te maken!

Zaterdag 13 oktober: 11u-13u30

Naar jaarlijkse traditie gaan we vandaag naar de jeugddag! Hier kunnen we ons uitleven op heel wat springkastelen en andere leuke attracties! We spreken af aan de gemeentelijke basisschool in Boutersem (kerkomsesteenweg 45). Tot dan !

Zaterdag 27 oktober: 14u-17u

Het is bijna halloween dus vandaag gaan we griezelen en bibberen. Verwacht jullie aan heksen, monsters, pompoenen en zoveel meer!  We verwachten jullie allemaal om 14u op het kerkplein en breng je meest griezelige outfit mee !

Zaterdag 10 november- zondag 11 november: weekend

We gaan op weekend en wij hebben er superveel zin in! De weekendbrief volgt later.

Zaterdag 17 november: 16u30 -20u

Vandaag gaan we gezellig samen koken en dineren. Kom dus zeker met een leeg buikje en heel veel goesting! We spreken af om 16:30 op het kerkplein.

Zaterdag 1 december: 14u-17u

Sinterklaas is weer in het land en vandaag komt hij langs op de scouts. Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest het voorbije jaar want hij brengt veel lekkere snoepjes mee! We spreken af om 14u op het kerkplein.

Zaterdag 15 december: 19u-21u

De laatste vergadering van het jaar houden we een gezellig kerstfeestje!  Zorg dat jullie buik al een beetje gevuld is maar niet helemaal want wij zorgen voor lekkere hapjes en breng ook zeker een klein cadeautje mee (max 5euro). We verwachten jullie allemaal om 19u op het kerkplein !