Nieuws

Ho ho ho! Volgende week vrijdag organiseren we met de Jin van Scouts Boutersem een kerstmarkt in het centrum van onze pittoreske gemeente.

Binnenkort is het weer dag van de natuur. Om onze hardwerkende leden nadien te belonen, roepen wij iedereen die zin heeft op om een cake of wafels te bakken en die de dag zelf mee te nemen. Alvast bedankt!

Binnenkort is het weer zover, de jaarlijkse 11.11.11 fakkeltocht van Scouts Boutersem staat weer voor de deur.

Naar jaarlijkse gewoonte verkoopt de givertak Halloween Pompoensoep voor €5 per liter!

Naar jaarlijkse gewoonte worden de mosselfeesten georganiseerd. Dit jaar zullen ze doorgaan op 24 en 25 november. Klik hier voor de flyer en prijzen!

We willen iedereen eraan herinneren om zeker het lidgeld te betalen, indien dit nog niet gebeurd is! Zonder dit lidgeld, ben is je kind niet verzekerd.

Het medische fiche is van uiterst belang in gewone en in noodsituaties: zo weten wat uw kind kan en mag, en wat niet. Daarom raden we aan om bij de inschrijving dit onmiddellijk in orde te brengen.

Een scout, je ziet hem van ver al lopen met beige hemd en een blauw-geel sjaaltje. Maar hoe komt hij aan die uitrusting?

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Het nieuwe scoutsjaar is weer in zicht en op dit moment zijn er al enkele takken de rondes aan het doen om wat extra uitleg te geven over het komende jaar.

Subscribe to Nieuws