Nieuws

Naar jaarlijkse gewoonte verkoopt de givertak Halloween Pompoensoep voor €5 per liter!

Naar jaarlijkse gewoonte worden de mosselfeesten georganiseerd. Dit jaar zullen ze doorgaan op 24 en 25 november. Klik hier voor de flyer en prijzen!

We willen iedereen eraan herinneren om zeker het lidgeld te betalen, indien dit nog niet gebeurd is! Zonder dit lidgeld, ben is je kind niet verzekerd.

Het medische fiche is van uiterst belang in gewone en in noodsituaties: zo weten wat uw kind kan en mag, en wat niet. Daarom raden we aan om bij de inschrijving dit onmiddellijk in orde te brengen.

Een scout, je ziet hem van ver al lopen met beige hemd en een blauw-geel sjaaltje. Maar hoe komt hij aan die uitrusting?

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Het nieuwe scoutsjaar is weer in zicht en op dit moment zijn er al enkele takken de rondes aan het doen om wat extra uitleg te geven over het komende jaar.

Subscribe to Nieuws