Startfeest 2018-2019

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Het nieuwe scoutsjaar is weer in zicht en op dit moment zijn er al enkele takken de rondes aan het doen om wat extra uitleg te geven over het komende jaar.

• De eerste vergadering, de overgang, zal plaatsvinden op 22 september. De week daarop is het het startfeest, op 29 september. U zal zich dit herinneren als een dag voor ouders en kinderen met leuke standjes en een kans om iets te drinken en te eten. Dit jaar hebben wij gekozen voor een nieuwe formule, waarin we ons enkel focussen op de leden. Die dag zullen wel nog de verloren voorwerpen uitgelegd worden, maar zal er geen mogelijkheid meer zijn om als ouders op het terrein iets te drinken of te eten tijdens dit spel.

• Voor nieuwe kinderen die zich willen aansluiten bij de scouts staat er uitgebreide informatie onder het tabblad 'info'. Verder raden we iedereen aan om deze pagina door te lezen omdat hier nuttige info staat over de werking van onze scouts.

• De scouts is ook op zoek naar nieuw knutsel- en spelmateriaal. Als u iets heeft dat misschien nuttig kan zijn voor ons, mag u mailen naar groepsleiding@scoutsboutersem.be en dan bekijken we of dit een mooie aanvulling zou zijn voor onze huidige materialen.

We kijken allemaal heel erg uit naar het komende jaar.
Groetjes, de leiding